"S mind, amiket e szép sziget ,ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr ,túl messzi tengeren."

Arany János: A walesi bárdok

Füstölt lazac-csak úgy

Nem tudom, hogy vagytok vele, de Én még sosem ettem lazacot. Férjem egy céges rendezvényen megszerette és most akciós volt, így vettem. Nézegettem recepteket, mit is csinálhatnék belőle... Egyik sem fogott meg, így újhagymával, olajbogyóval és rozskenyérrel egy update vacsora lett belőle.

Ha valakinek van lazacra ötlete, szívesen fogadom!

7 megjegyzés:

  1. Én sem ettem ég lazacot,így ötletem sincs hogyan lehetne elkészíteni...de azt hiszem szeretnémmm:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Dia. Biankátol keveredtem hozzád....jövök nézelődni! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nekem van több lazacos receptem is,tormás tejföllel vagy krémsajttal palacsintába tekerve, palacsintával lerakva, stb.
    Ez lehet, hogy másfajta füstölt lazac mint amit én szoktam venni,annak erös rózsaszín színe van, de ez is biztosan finom és ugyanúgy ízlik.

    VálaszTörlés
  4. Csak úgy kérhetek :) Nagyon guszta

    VálaszTörlés
  5. Niki! Nekem ízlett!

    Andi! Nézelődj csak!

    Alchri benézek hozzád! Ez is rózsaszínes (volt) csak szerintem nagyon füstölt, azért barnásabb.

    Bianka, adtam volna, ha nem fogyott volna el4

    VálaszTörlés
  6. Kedves Dia, az oldalamon beadod a keresöbe, hogy "lazacos" és máris megjelennek a receptek.
    Köszönöm a dícséretet, viszont is mondhatom!! Nagyon tetszik a blogod, én nem vagyok ilyen ügyes, csak a megadott sablont használom:((

    VálaszTörlés
  7. Ez is sablon! A Tiéd is szép! Köszi!

    VálaszTörlés