"S mind, amiket e szép sziget ,ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr ,túl messzi tengeren."

Arany János: A walesi bárdok

Szezámos csirkemell, pirított hagymás tésztával

Egészséges és finom!



Hozzávalók:
2 csirkemell
Szezámmag
só, bors, tárkony
Fél csomag teljes kiörlésű spagetti (Barilla)
1 vörös, 1 lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
3 paradicsom

Tésztát sós vízben a szokott módon megfűzzük.
A csirkemellet csíkokra vágva kevés olajon kifehérítjük majd hozzáadjuk a szezámot és összepirítjuk. Só-bors-tárkony. Ha kész, tányérra szedjük és az edényébe belekockázzuk a paradicsomot, karikázzuk a hagymát és megpároljuk. Mehet bele a tészta amivel még összepirítjuk, majd ízlés szerint fűszerezzük.