"S mind, amiket e szép sziget ,ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr ,túl messzi tengeren."
Arany János: A walesi bárdok
Baconos csuka
Először is tudnotok kell, hogy ezeke a halakat Mi fogtuk!
Szépen kifiléztem a halacskákat egy éjszakára lesózva hűtőbe tettem. 3féleképp készítettem el, hogy legközelebb tudjam, melyik volt a jó és csak olyat csináljak. Az egyiket összetekertem a baconnel, a másikra csak ráterítettem, a harmadikben pedig benne hagytam a gerincét, tömtem bele bacont és kívülre is tűztem.
Kivajazott tepsiben készre sütöttem.
A burgonyá kockára vágtam, grill fűszerkeverékkel megszótam és sütőben vajban sütöttem. Továbbá görög salátával tálaltam!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése