"S mind, amiket e szép sziget ,ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr ,túl messzi tengeren."

Arany János: A walesi bárdok

Raffaello torta

Raffaello torta

Tészta:
6-8 tojás fehérje
20dkg cukor
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg liszt
Habot felverjük, majd a többi hozzávalóval óvatosan összekeverjük.
Sütőpaíros formában, közepes lángon 20 percig sütjük.
Krém:
A tojások sárgája
1 cs vanília puding
20dkg porcukor
4 dl tej
1 cs. rama
A sárgáját a pudingporral kikeverjük, majd egy kis tejjel, végül a többi tejjel is és  felfőzzük. Kihűtjük és hozzákeverjük a cukorral kikevert margarint.
A tészáról lehúzzuk a papírt, hosszában kettévágjuk, 1/3 krémmel megkenjük és körbe is bevonjuk. Kókuszreszeklékkel megszórva tálaljuk.Nézzétek el Nekem, hogy tálcán fényképeztem!