"S mind, amiket e szép sziget ,ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr ,túl messzi tengeren."

Arany János: A walesi bárdok

Összefogás - Kifőztük karácsony

Mint azt már több blogon is észlelhettétek, valami készült. Valami új! Valami nagyon szép!
Ez  nem más, mint 115 gasztroblogger összefogása azokért az emberekért, akiket idén óriási természeti katasztrófa ért és azokért a gyerekekért, akik nem tudják milyen mindig jóllakottnak lenni és sajnos az éhezés mindennapos Náluk.
Ezt nem nézhettük tétlenül és energiát nem kímélve sütöttünk, főztünk, szervezkedtünk, szerkesztgettünk. Így született meg a Kifőztük Karácsony című kiadvány, melyet bárki letölthet, aki adományoz a rászorulók részére, legyen szó magánszemélyről vagy cégről. Az összeg nincs meghatározva, mindenki saját belátása szerint dönthet. A kiadványban találhattok ízletes karácsonyi ételeket, desszerteket, ajándék készítési ötleteket.
Mindenkinek jó lapozgatást kívánok!
Köszönjük, ha Te is segítesz!


2 megjegyzés:

  1. - az iden bizony sok foldrajzi teruleten "aratottak" a termeszeti katasztrofak, ezert realisan gondolkodva ennyi osszefogassal lehetetlen mindet fedezni; esetleg ha lehetne konkretabban is megnevezni, h hova es hogy is tortenik az idevalojarulas szetosztasa?
    koszonom elore, panya

    VálaszTörlés
  2. Kedves Panya! Sok kicsi sokra megy! Több helyen is be van linkelve az oldal,(elég a képre kattintanod) ahol mindenről információt kaphatsz, ha érdekel valóban!

    VálaszTörlés