"S mind, amiket e szép sziget ,ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr ,túl messzi tengeren."

Arany János: A walesi bárdok

Sárgabarack joghurt

Sárgabarack szezon közepén hogyan is maradhatott volna ki a joghurt? Ha egy kicsit puhább a barack az átlagosnál, éppen megfelel a célnak.
Rettentően egyszerű. Sokáig gondolkodtam is rajta, feltegyem-e egyáltalán.
Hozzávalók:
450 g natúr joghurt
6 szem barack
méz
 
A barackot kimagozva összeturmixoljuk a barackkal, mézzel ízesítjük, lehűtjük. Ha szükséges, tálaláskor még a tetejére is csorgatunk mézet.
Hűsítő, gyors, egészséges desszert.

2 megjegyzés:

  1. Egyszerű és nagyszerű recept, finom lehetett. Kár hogy idén nem volt sárgabarackunk, na majd jövőre megcsinálom.:)

    VálaszTörlés
  2. Finom, egyszerű és nagyszerű. Nagyon jóóóó :)

    VálaszTörlés