"S mind, amiket e szép sziget ,ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr ,túl messzi tengeren."

Arany János: A walesi bárdok

Balatonon


Bocsássatok meg Nekem, hogy mostanában eltűntem, de kissé összetorlódtak az események. De szerencsére Nekünk is jutott egy kis pihenő. Elhatároztuk, hogy idén Balcsin nyaralunk. Le is foglaltam a szállást egy hétre a La Riva panzióban, de egy bizonyos esemény miatt le kellett mondanom(erről bővebben egy másik bejegyzésben).

Biankáékkal meg volt beszélve, hogy hétvégére lejönnek utánunk, így 3 nap 2 éjszakára mégis csak foglaltam szállást, a  Hotel Aranypartban. A kinti látkép után kellemes élmény fogadott Minket a szálloda előterében. Alalpvetően mindennel megvoltunk elégedve, pedig nem egy *****-os modern hotel...
Az idő szerencsére jó volt, ezért tudtunk strandolni. Volt koktélozás, fagyikehely, jó vacsora, isteni vacsora, zene-tánc, pizza, strand, éjszakai séta és buli a parton, tehát minden ami szem szájnak ingere.
Ezek közül is kiemelném a Garda Garden grill teraszt ahol a felszolgálók és a szakácsok is elkápráztattak minket mind kedvességükkel, mind pedig a minőséggel. Nagyon baátságosak voltak, öröm volt ott enni. Az étlap nem tartalmazott sok ételt, de Én, aki az ételkészítést az iskola falai közt sajátítottam el, nagyon megválogatom mit eszem,mert sok helyen sokmindent nem úgy készítenek, ahogy kellene, legalább 4, számomra tetszetős ételt is felfedeztem, amiből nehezen tudtam választani.

Összefoglalva fantasztikus 3 napot töltöttünk el Biankával és Férjével. Nem ez volt az első közös program, de biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó!!!

6 megjegyzés:

  1. Örülök hogy jól sikerült a hétvégétek!!!
    Láttalak ám Biankánál...nagyon csinik vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Szia!Megkaptad a könyvet?
    Jó kis kirándulás volt biztos, ha közelebb laknék én is szívesen mennék veletek .-)

    VálaszTörlés
  3. Csodálatos volt, nagyon jól éreztük magunkat
    Ottis még nem, mert hétfőn érkezett és nem egy helyen lakunk :)

    VálaszTörlés
  4. Andi köszi!
    Ottis, egyszer összehozzuk.
    :-) Szólok, ha megjött!

    VálaszTörlés
  5. Biztos nagyon jó volt,a kajcsi pedig nagyon guszta!:)

    VálaszTörlés