Biankánál láttam anno a libazsíros csirkecombot, amire egyből rákaptam. Tudtam, hogy bár a sült csirkecomb nem egy bonyolult és extra étel, de a libazsír ad neki egy különleges pikantériát. El is készítettem akkor, de még blogom nem volt, most viszont ismét terítékre került, így felteszem. Mennyiségeket nem írok, mert ez az az étel, amihez a hozzávalók abszolút az ízlésünktől tehetők függővé.
Ami kell:
Csirkecomb
Libazsír
Sok-sok fokhagyma
Só, bors
A combokat alaposan lesózzuk és borsozzuk, kicsit állni hagyjuk, közben néhány kanál zsírt összekeverünk sok zúzott fokhagymával, amivel bekenjük a húsokat úgy, hogy mindenhová, még a bőre alá is kerüljön.
Ezután a szokásos módon, jénaiban vagy tepsiben, alatta zsírral először fedő alatt majd fedő nélkül pirosra sütjük.
Ezzel a salátával fogyasztottuk.
Nem ér' ilyeneket mutogatni, egyből éhes lettem! Nagyon guszta! :)))
VálaszTörlésNe is mondd! Én is éhenhalok már!
VálaszTörlésÉhes vagyok és 100 éve nem csináltam
VálaszTörlésNagyon guszta lett
Nyammmiiii :)
VálaszTörlésJöhetne ide is!!!
Ide vele :-DDD Így, ahogy van!
VálaszTörlésÉs Nekem akkor mi marad? :-))))
VálaszTörlésLegalább egy combot ebédre...
VálaszTörlésHát, ez istenien néz ki! Kész merénylet ellenünk!:)
VálaszTörlés