tag:blogger.com,1999:blog-4918260441569862391.post4972275374071340145..comments2023-06-07T17:05:24.699+02:00Comments on Diával főzni-jó!: Vasi sajtosrúdDiahttp://www.blogger.com/profile/15534204797081996970noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4918260441569862391.post-40530495859499086952010-12-22T22:39:08.912+01:002010-12-22T22:39:08.912+01:00Imádom!!! Én is zsírral sütöm, attól sokkal omlósa...Imádom!!! Én is zsírral sütöm, attól sokkal omlósabb.:)<br /><br />Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4918260441569862391.post-73062354794862897392010-12-22T19:41:41.485+01:002010-12-22T19:41:41.485+01:00Nagyon szépek szeretném és is megsütni. Szeretném ...Nagyon szépek szeretném és is megsütni. Szeretném megkérdezni ,hogy mennyi só kell bele és mind a négy tojás sárgáját belekel tenni a tésztábaBeátahttps://www.blogger.com/profile/02642849676828749730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4918260441569862391.post-21909702122319920202010-12-22T09:35:03.312+01:002010-12-22T09:35:03.312+01:00Nagyon szeretem az ilyen sütikéket egyébként is só...Nagyon szeretem az ilyen sütikéket egyébként is sós fan vagyok :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4918260441569862391.post-49639489399265803762010-12-22T07:30:45.428+01:002010-12-22T07:30:45.428+01:00Meg is nézem a blogodon... Gyanítom, hogy a hosszú...Meg is nézem a blogodon... Gyanítom, hogy a hosszú tárolhatóság és az omlósság részben a zsírnak köszönhető.<br />Nálunk is el van dugva :-) Férjem nem tudja hol :-)Diahttps://www.blogger.com/profile/15534204797081996970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4918260441569862391.post-64284716740630444442010-12-21T21:51:49.487+01:002010-12-21T21:51:49.487+01:00Diaaaaa! ez éppen olyan mint az enyém, csak nálam ...Diaaaaa! ez éppen olyan mint az enyém, csak nálam vaj, vagy margarin van benne. Ezt viszont zsirral kipróbálom, mert nagyon sok házizsirom van. Kiváncsi leszek vajon milyen lesz. Tiéd Gyönyörüséges. Nálunk az a baj, hogy nagyon el kell dugni, mert nem elálló fajta, ha szemelőtt van :-)Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.com